Filmările pentru ediția de Revelion a anului acesta au început deja, iar artiștii se bucură, an de an de această experiență. Cel pe care oamenii nu îl vor mai vedea pe scenă anul acesta este Benone Sinulescu, artistul care s-a stins din viață în cursul zilei de 18 octombrie, la vârsta de 84 de ani. Regretatul interpret de muzică populară suferea de o pneumonie, iar trupul lui nu a mai rezistat. 

Dan Negru, mesaj emoționant despre moartea artistului

Din cauza pandemiei de coronavirus, Benone Sinulescu a refuzat internarea în spital, care poate l-ar fi ajutat și l-ar fi mai ținut în viață. Cântărețul a pierit sub ochii soției sale, în casa în care locuiau împreună, la Arad. Femeia este distrusă de durere și nici nu știe cum va fi viața sa în absența bărbatului cu care era căsătorită de 40 de ani. Este foarte greu atât pentru ea, cât și pentru cei care i-au fost prieteni sau colegi de breaslă.

Artistul se pregătea, de asemenea, de filmările pentru Revelion, unde fusese deja invitat de Dan Negru. Prezentatorul a transmis și el un mesaj dureros, imediat după ce a aflat și el vestea cutremurătoare despre deces. Regretă enorm faptul că "nea Beni" nu a mai apucat să se bucure alături de ei de acest final al anului. Îl cunoștea de mai bine de 25 de ani și este pentru prima dată când nu își face apariția la filmări.

Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus la Filarmonica, după cum a dezvăluit soția sa, Elena Sinulescu.

„Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi 'dă țeapă'. In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie ... Am mii de povești cu Beni! O să vi le apun... Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni...”, a scris Dan Negru, pe pagina lui de Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.