Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de aproximativ cinci ani de zile. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut prin intermediul lui Alex Velea și al Antoniei, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi. Chiar dacă lucrurile nu au fost mereu roz în ceea ce privește povestea lor de iubire, cel mai important lucru este că au reușit să treacă peste toate obstacolele care au stat în calea fericirii lor.

Mario Fresh, despre momentul întâlnirii cu părinții Alexiei

Nici măcar distanța nu a dus la separarea lor, pe vremea când fiica Andreei Esca studia la Londra. Venea extrem de rar pe acasă, ceea ce înseamnă că la fel de rar îl vedea și pe partenerul ei de viață, de care îi era dor în fiecare zi. Statul departe de familie și de iubit a fost o reală provocare pentru tânără. Deși fanii lor știu foarte multe informații din relația lor, foarte puțini au idee cum a decurs prima întâlnire dintre Mario Fresh și părinții Alexiei Eram.

Artistul nu are secrete față de admiratorii lui, dar cel mai probabil, nu a mai fost întrebat acest lucru până în momentul de față. Acesta a fost invitat într-un platou de televiziune unde a vorbit despre ziua respectivă și unde, de asemenea, a recunoscut că i-a fost teamă de tatăl iubitei sale, nu de Andreea Esca.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”, a declarat Mario Fresh, în emisiunea lui Marius Manole.

Recent, s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final, mai ales după ce Mira a postat o imagine în care se săruta cu iubitul fiicei Andreei Esca. Gestul respetictiv a fost făcut doar de dragul artei, în noul lor videoclip. Așadar, nu se pune problema de o despărțire în cazul lor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.