Moartea fulgerătoare a lui Benone Sinulescu a îndurerat o țară întreagă, dar mai ales pe cei pe care au apucat să îl cunoască pe marele interpret de muzică populară. Ziua de 18 noiembrie a fost una neagră pentru lumea muzicii românești, care a mai pierdut un artist, după ce în urmă cu doar câteva zile, Petrică Mîțu Stoian s-a dus și el în lumea celor drepți. 

Rămas bun, Benone!

De când toată lumea a aflat trista veste a morții cântărețului, rețelele sociale sunt pline de postări în care colegii lui de breaslă și prietenii transmit mesaje emoționante despre pierderea lui Benone Sinulescu. Pentru cei mai mulți dintre aceștia, regretatul interpret a fost un om cu suflet bun, care îi ajuta mereu pe cei din jurul, chiar și cu un cimplu sfat.

Cei dragi și-l amintesc cu zâmbetul pe buze, chiar dacă nu a dus o viață lipsită de probleme. Multora dintre artiștilor de muzică populară le-a creat piese. Alături de alții a urcat și pe scenă. Va rămâne viu în amintirile tuturor, dar și în cea a lui Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Fostul iubit al Lidiei Buble a transmis și el un mesaj emoționant despre moartea lui Benone, care din punctul lui de vedere a fost mereu un om zâmbitor, de la care a avut ce învăța.

,,Se spune că omul este o oglindire din ochii celorlalți, nu as fi în totalitate de acord, as spune doar că omul este suma amintirilor sale. În momentul în care te duci din lumea asta și amintirile tale personale au plecat, se spune că misiunea ta a fost încheiată. Noi cu Nea Beni avem multe amintiri, toate plăcute. Am să spun un clișeu, dar niciodată nu l-am văzut trist, deși îl știam suferind în ultimii ani. Ieri ne-am luat rămas bun și de la Nea Beni. Drum lin, maestre!", a declarat prezentatorul, la Neatza.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.