Familia, prietenii și cei care i-au ascultat timp de câteva decenii piesele lui Benone Sinulescu sunt îndurerați, după aflarea cutremurătoarei vești a morții sale. Solistul de muzică populară s-a stins din viață ieri, la vârsta de 84 de ani. Cauza morții sale a fost o pneumonie, pentru care a refuzat internarea în spital, pentru că se temea de coronavirus. 

„Plânge Siriul și țara întreagă”

Irina Loghin a avut un șoc, în momentul în care a aflat că bunul ei prieten cu care a împărțit scena în repetate rânduri, nu mai este printre noi. Inima artistului a încetat să mai bată, la scurt timp după ce el și Elena Sinulescu împliniseră 40 de ani de căsnicie. A murit acasă, în liniște, lângă soția lui care nu știe cum se va descurca în absența omului pe care l-a iubit o viață întreagă.

Colegii lui de breaslă sunt devastați, iar Irina Loghin se află printre ei. Imediat după trecerea în neființă a cântărețului care a bucurat o țară întreagă cu piesele sale, colega lui de scenă a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Facebook.

Interpreta regretă plecarea colegului și bunului ei prieten, alături de care a cântat de foarte multe ori. Au împreună amintiri frumoase pe care nimeni nu i le poate lua, de pe vremea când umpleau stadioane cu oameni care veneau să îi asculte și să se bucure de melodiile lor.

”Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara!Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni!. Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, este mesajul Irinei Loghin.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.