Doliu în muzica românească! Benone Sinulescu s-a stins din viață pe data de 18 noiembrie, la orele 14:30, având vârsta de 84 de ani. Decesul marelui artist a avut loc la o zi distanță, după ce el și partenera lui de viață au împlinit 40 de ani de căsnicie. Elena Sinulescu este distrusă de durere, dar și-a găsit puterea de a oferi câteva declarații despre nefericitul eveniment.

Soția artistului, mărturisiri dureroase despre Benone

Elenei Sinulescu i-a fost extrem de greu să discute despre bărbatul care i-a fost alături la bine și la greu, timp de patru decenii. Nu îi vine să creadă că nu mai este printre noi și nu își dorește decât să i-l poată aduce înapoi cineva pe bărbatul vieții sale. După spusele sale, cântărețul suferea de o pneumonie și a refuzat internarea în spital, din cauza fricii.

Pandemia de COVID-19 l-a făcut pe marele interpret să rămână acasă, deși starea lui nu era deloc una bună. S-a stins sub ochii soției sale, care susține că fără el viața sa nu mai este la fel. L-a iubit mai mult decât orice pe lume, iar durerea pe care o simte acum nu se poate compara cu nimic.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza COVID”, a declarat Elena Sinulescu, conform celor de la impact.ro.

În plus, femeia îndurerată a mărturisit și unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu, dar și de locul unde acesta va fi înmormântat. Cei care l-au cunoscut și l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu la Filarmonica.

”A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea”, a mai spus Elena Sinulescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.