Sebastian Chitoșcă a cunoscut-o pe Alexandra, în urmă cu mai bine de șapte ani. Cei doi au crezut că sunt suflete pereche și au avut o vreme în care nimeni nu putea sta în calea iubirii lor. Au făcut sacrificii unul pentru celălalt și s-au ajutat enorm, mai ales că atunci fostul Faimos nu era cunoscut de toată lumea așa cum se întâmplă la momentul actual și nici nu o ducea la fel de bine din punct de vedere financiar. 

Alexandra încă suferă după Sebi

Au trăit multe momente frumoase împreună demne de scris o carte, dar au avut parte și de situații care le-a pus la grea încercare căsnicia. Plecarea lui la Survivor România nu a fost un plus pentru relația sa, chiar dacă i-a adus multe beneficii din punct de vedere profesional. Odată întors în țară, fostul fotbalist a găsit-o schimbată pe soția sa, dar refuza să creadă lucrul acesta. Mulți i-au spus că nu mai apucă luna decembrie împreună, dar a refuzat să accepte și asta.

Alexandra a fost cea care a pus capăt căsniciei lor, iar fostul concurent de la Survivor a decis în urma situației create să se mute în București. Recent, ea a făcut o postare în mediul online, prin intermediul căreia a dat de înțeles că nu și-a revenit după separarea de fostul ei partener de viață. Se pare că postarea a ajuns și Sebi, care nu s-a putut abține să nu aibă și el o primă reacție.

„Este ok dacă inima ta are nevoie de mai mult timp ca să accepte ceea ce mintea ta știe deja. Doar să nu fie pentru totdeauna”, a scris Alexandra, în mediul online.

Fostul concurent de la Survivor a postat o filmare pe contul lui de Instagram, unde se distra pe una dintre piesele fostului său coleg de echipă, Jador. Mulți dintre urmăritorii lui sunt de părere că este un mesaj cu subînțeles pentru femeia alături de care a trăit mai bine de șapte ani de zile.

„Fraiero, fraiero, fraiero/ Acum bei sa uiti de mine/ Fraiero, fraiero, fraiero/ Am crezut in tine, dar in fine”, se arată în postarea fostului Faimos.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.