Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o poveste de iubire despre care mulți dintre fanii lor cred că este perfectă. Cei doi îndrăgostiți se cunosc din liceu, dar la vremea aceea, iubita lui de acum nu îi dădea prea mare importanță. Timpul a trecut, manelistul s-a căsătorit cu artista Carmen de la Sălciua, iar după divorț și-a găsit liniștea în brațele celei care mai târziu a devenit mama copilului său și cea mai importantă femeie din viața lui.

Culiță Sterp, mândru de fiul lui

În urmă cu doar cinci luni, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinți pentru prima dată. A fost mare sărbătoare în familia artistului, mai ales că timp ce el se afla la Survivor România, a venit pe lume și nepoțica sa. Milan, copilul lor, crește văzând cu ochii și pare mult mai mare decât este. Mai mult de atât, se pare că deja începe să facă lucruri pe care le fac doar copiii mai mari, părinții lui fiind mândri de el.

Cântărețul are un mare regret din perioada sarcinii viitoarei sale soții. Pentru că a fost plecat în Republica Dominicană, nu i-a putut fi alături în momentele în care avea cea mai mare nevoie de el. Cu doar câteva zile înainte ca fiul lor să vină pe lume, el a cerut să fie descalificat și a mers acasă, unde îl aștepta mama copilului său.

Cu ocazia împlinirii a cinci luni de viață, Culiță Sterp a postat câteva imagini emoționante alături de cel mic, de care internauții s-au bucurat extrem de tare. Nu s-a putut abține să nu spună lumii întregi cât de mult își iubește băiatul. Iubirea pe care i-a poartă nu se poate compara cu nimic altceva.

Sursa foto (c): Culita Sterp/InstaStory

„La 5 luni deja vreme să ne încălțăm. La mulți ani, comoara mea! Te iubesc infinit”, a notat artistul, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.