Acum aproximativ o săptămână, Raluca Bădulescu a fost oprită de oamenii legii în trafic, pentru a i se efectua un control de rutină. În urma unui test, polițiștii și-au dat seama că jurata de la Bravo, ai stil consumase benzodiazepină. Preț de câteva zile, vedeta nu a dat niciun fel de declarație despre situația în care s-a aflat, pentru a nu crea și alte discuții pe marginea acestui subiect.

Raluca Bădulescu a venit cu explicații

Citind titlurile care au apărut în presă, creatoarea de modă a decis că a venit vremea să vorbească și să ofere explicațiile pe care curioșii le-au așteptat cu sufletul la gură. Adevărul este că Raluca Bădulescu luase niște somnifere, pe care i le-a prescris medicul. Nu depășește niciodată cantitatea recomandată d cadrele medicale și nu a făcut o excepție nici de data aceasta. Deși nu a fost vorba despre nimic grav, ea a rămas fără permis pe motiv că ar fi condus “sedată” cu substanțe psihoactive.

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic.”, a declarat Raluca Bădulescu, la Teo Show.

Vedetei i s-a făcut și un etilotesc. Nu consumase alcool. Mai apoi a făcut un test și pentru substanțe interzise, care a ieșit negativ. Pozitiv a ieșit doar în cazul benzodiazepinelor, care sunt niște substanțe întâlnite în anxiloticele pe care medicii i le-au recomandat tulburările somnului cu care se confruntă în fiecare zi.

"M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine. Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului.”, a mai zis jurata de la Bravo, ai stil.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.