Elwira și Mihai Petre formează cea mai puternică echipă a acestui sezon de la Asia Express. Cei doi soți au câștgat o mulțime de amulete și au reușit să ajungă în repetate rânduri primii la Irina Fodor, bucurându-se de imunitate, dar și de alte beneficii. În ediția de seara trecută, cei care s-au clasat pe primul loc au fost Emi și Cuza. Artiștii au tras din greu să fie în fruntea clasamentului și chiar dacă telespectatorii au sperat că ei vor câștiga amuleta, deznodământul a fost altul.

Fanii emisiunii au luat foc

Cuza și Emi au luptat și au avut parte de o ceartă de zile mari, în cadrul ediției anterioare. În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat, s-au clasat tot pe primul loc și au avut un mare avantaj în timpul jocului cu praștia, unde au primit mai multă muniție decât adversarii lor. Cu toate acestea, nu au nimerit ținta, Elwira fiind singura care a trecut cu brio peste acest hop, câștigând amuleta.

Ceilalți concurenți au fost impresionați de abilitățile sale și au avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei de viață a lui Mihai Petre. Estera Buble și Cuza de la Noaptea Târziu nu s-au putut abține de la comentarii, fiind desigur supărați că nu au reușit chiar ei să câștige.

“Cred că Elwira s-a născut o Xena, iar Mihai Petre s-a născut Hercule. Nu există probă în care oamenii ăștia să nu știe să facă ceva la ea”, a spus Estera Buble.

Cei de acasă au fost și ei foarte nervoși din cauza faptului că Emi și Cuza au luptat din greu, au ajuns primii și nu au câștigat nimic. Nu li s-a părut deloc corectă proba respectivă, fiind de părere că Mihai Petre și soția sa au fost din nou avantajați. Unii au spus că nici s-ar mai uita la emisiune având în vedere toate aceste nedreptăți. Trasul cu praștia nu era cel mai potrivit joc, pentru că ar fi putut obține amuleta chiar și cele care au ajuns pe ultimul loc și care nu au depus niciun fel de efort.

“După modul în care s-a acordat amuleta încep să cred și eu că se favorizează echipa Mihai și Elwira. Urât! Clar nu o meritau!”,“Nu mi se pare corect trebuiau să câștige Emi&Cuza…” “Total incorect !! Îți piere cheful de a mai vedea restul emisiunii..”Chiar frumoasa surpriza , Emi & Cuza au tras și au ajuns primii, au facut 32 de puncte și amuleta o ia Petre la praștie, pe bune ?! Chiar așa fără rușine ? Sunteți penibili deja!”,“Nu mi se pare corectă obținerea amuletei doar pe baza trasului cu praștia…au fost trei probe câștigate de către Emi și Cuza..așa putea câștiga amuleta și o pereche care nu făcea toate probele dar se pricepea la trasul cu praștia”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Ce au transmis Laura Giurcanu și Sânziana Negru, după ce au...
Ce au transmis Laura Giurcanu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.