Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au ajuns în semifinala emisiunii Asia Express, competiție care devine din ce în ce mai grea, de la o zi la alta. Cei doi concurenți se cunosc de mai bine de 15 ani, se iubesc ca frații și sunt rare momentele în care se ceartă rău și își adresează cuvinte urâte. În ediția de seara trecută, unul dintre ei a întâmpinat mari probleme pe traseu.

 

Ce probă le-a dat bătăi de cap concurenților

Vlogerri s-au descurcat de minune în ediția anterioară a emisiunii de la Antena 1, reușind chiar să îi întreacă pe Elwira și pe Mihai Petre. Odată ajunși la Irina Fodor, aceasta le-a dezvăluit că au primit zece bile negre, fără a le explica pe moment la ce le vor fi utile sau cum îi vor dezavantaja, iar mai apoi le-a dat de făcut o altă misiunea, care s-a dovedit a fi cea mai grea pentru Emi.

Concurentul nu știe să meargă pe bicicletă și a refuzat ajutorului prietenului său, când s-a oferit în România să îl învețe. Astfel, pus în fața faptului împlinit a fost nevoit să meargă pe lângă bicicletă, pierzând timp și enervându-l la culme pe Cuza, care a avut o presimțire că vor avea și o probă de genul acesta, dar nu se aștepta chiar în semifinală să se lovească de această problemă.

Fostului iubit al Ramonei Olaru i-a părut extrem de rău că prietenul său nici măcar nu a vrut să încerce și a răbufnit la adresa lui. Din fericire pentru ei, se aflau cu mult înaintea celorlalți și au reușit să își mențină poziția în clasament, deși au pierdut vremea.

„Bă, frate mă gândeam...efectiv, îmi aduceam aminte. De ce nici măcar nu ai încercat în România să mergi pe un c**** de tricicletă?”, i-a zis Cuza prietenului său.
„Nu pot să stau în echilibru! Înțelegi?”, a venit răspunsul din partea lui Emi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.