Roxana Vancea a devenit, în cursul zilei de 17 octombrie, mamă pentru prima oară. Vedeta a ales să nască pe cale naturală, pentru ca recuperarea ei să fie mai ușoară, dar și mult mai rapidă. Fosta asistentă TV s-a bucurat de o sarcină ușoară și nu a avut momente în care a simțit că nu mai poate, așa cum se întâmplă în cazul multora. În plus, proaspăta mămică nu și-a făcut griji în ceea ce privește venirea pe lume a fiului ei, pentru că a simțit că totul va ieși bine.

Roxana Vancea este încă în spital

Roxana Vancea și Dragoș Paiu, partenerul ei de viață, și-au cunoscut în sfârșit copilul, pe care întreaga lor familie l-a așteptat cu sufletul la gură. Imediat după naștere, ea a postat câteva imagini de pe patul de spital și a dat o serie de declarații. Din câte a povestit șatena, bebelușul ei a primit nota 10 cu felicitări din partea cadrelor medicale și a cântărit 3,200 kg la naștere. Atât ea, cât și copilul sunt sănătoși, iar cea mai mare dorință a sa este să meargă cât mai repede acasă cu cel mic.

Soțul Roxanei Vancea nici măcar nu a știut cum ar trebui să reacționeze, având în vedere că a devenit părinte pentru a doua oară, iar acum responsablitatea sa este una și mai mare ca până acum. La fel ca și ea, bărbatul a fost copleșit de emoții știind că își va lua băiatul în brațe. A făcut și el o postare în mediul online despre venirea pe lume a micuțului, semn că nu există bucurie mai mare pentru în clipa de față.

Cel mai probabil, Roxana se va întoarce la sală, chiar dacă nu a dus o luptă prea mare cu kilogramele în plus. Ține foarte mult la felul în care arată și înainte de a rămâne gravidă, nu trecea zi fără sa facă exerciții fizice.

“Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3,200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a declarat proaspăta mămică, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.