Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România, a fost una dintre vedetele care s-au descurcat cel mai bine în concurs. O vreme, a fost o adversară de temut pentru colegele sale. După ce a început să ia în greutate și să se certe tot mai des cu colegii ei, nu a mai fost atât de puternică precum la început. Nici faptul că s-a accidentat nu a ajutat-o prea tare.

Elena Marin, nevoită să se opereze

Undeva pe la jumătatea competiției, dansatoarea Andreei Bălan s-a accidentat la piciorul drept. Deși avea zile în care șchiopăta și avea dureri insuportabile, fosta Faimoasă intra pe traseu și încerca să dea tot ce avea ea mai bun, pentru a aduce punctele de care avea nevoie echipa sa. O fire extrem de competitivă, Elena Marin se enerva foarte tare când pierdea în fața Războinicelor și era criticată dur de către colegii ei.

„Am tot amânat să iau o decizie, dar mă tem că lucrurile sunt clare în ceea ce mă privește. Nu mai pot evita operația la piciorul drept. Mi-a fost şi-mi este încă tare frică de intervenţia asta chirurgicală, însă o voi face în cel mult două săptămâni. Şi asta fiindcă nu doresc în niciun caz să-mi petrec sărbătorile stând în pat. Asta în niciun caz!”, a declarat Elena Marin, pentru impact.ro.

După ce dansatoarea a ajuns în România și-a făcut mai multe analize și a discutat cu mai mulți doctori despre problema pe care o are la picior, iar fiecare dintre ei i-a spus că ar fi cel mai bine să se opereze. I-a fost frică să facă acest pas, dar nu are de ales, iar zilele acestea își va face intervenția chirurgicală pe care a amânat-o câteva luni bune. Vestea rea este că va fi nevoită să suporte pentru tot restul vieții două șuruburi în gambă. Operația nu este singura ei problemă, dar este prima pe care trebuie să o rezolve, indiferent dacă îi place sau nu ideea.

„Problemele din Dominicană nu-mi dau pace. Am vorbit cu diverşi medici şi toţi au avut acelaşi verdict: operaţia. Ca atare, piciorul drept va avea cel mai mult de suferit. Voi avea două suruburi de pus în gambă şi de purtat tot restul vieţii. În plus, am menisc la ambii genunchi şi va trebui rezolvată şi chestiunea lor. Încă nu ştiu dacă voi face operaţia simultan sau voi alege să le fac pe etape. În acest din urmă caz părerile specialiştilor au fost împărţite”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.