Emi și Cuza de la "Noaptea Târziu" sunt doi dintre cei mai simpatici dintre concurenții sezonului 4 al emisiunii Asia Express. Aceștia au cucerit telespectatorii, încă de la început și au reușit să rămână în inimile lor, chiar și acum când concursul a ajuns aproape de final. Participarea la acest show a fost și pentru ei una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-au trăit împreună vreodată. 

Emi și Cuza, momentul adevărului

Multora dintre cei care îi urmăresc seară de seară la Asia Express li s-ar părea greu să plece pe "Drumul Împăraților", pentru că sunt de părere că nu ar putea trăi fără niciun leu în buzunar. Unii au fost curioși să afle chiar de la băieții de la "Noaptea Târziu" cum au reușit să se descurce atât de bine cu doar 1 euro pe zi. Cuza a fost cel care le-a oferit curoșilor un răspuns, spunând că secretul lor a fost faptul că ei cerșeau mâncare, iar de banii respectivi își luau bere.

“Povestea cu 1 euro pe zi a fost una foarte simplă pentru noi. Erau banii de bere! Noi cerșeam mâncare și cumpăram bere. Asta era regula echipei noastre. Și ne-am descurcat”, a declarat Cuza, pentru TV Mania.

Se pare că viața lor s-a schimbat complet, după ce au avut parte de această experiență. Emi a mărturisit că oamenii îl recunosc mult mai ușor pe stradă, îl salută vorbesc cu el, reușind astfel că câștige de partea lui un segemnet de public pe care nu îl avea. Mai mult de atât, această competiție i-a făcut să se înțeleagă și mai bine decât o făceau înainte, chiar dacă se cunosc de mai bine de 15 ani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.