Oana Lis și Viorel Lis au fost confirmați pozitiv, zilele trecute, cu COVID-19. Cei doi soți au stat timp de câteva zile acasă, deoarece fostul edil al Capitalei a refuzat cu orice preț internarea. Având în vedere că are vârsta de 78 de ani, Mara Bănică l-a sfătuit că ar fi mult mai bine pentru el și pentru sănătatea sa, să se lase pe mâna medicilor. A acceptat, într-un final, iar acum se află la Insititul Matei Balș din Capitală, unde primește cele mai bune îngrijiri. 

Cum se simte Viorel Lis

În urmă cu doar câteva ore, soția lui Viorel Lis a oferit câteva declarații despre situația grea prin care trec, spunând și care este starea bărbatului. Oana Lis nu are nici cea mai mică idee de unde ar fi putut lua temutul virus, dar știe sigur că ea este cea care s-a infectat prima. În momentul în care a luat și el COVID-19, blondina a realizat cu stupoare că nu se poate ocupa și de ea, și de Viorel Lis și a cerut ajutor.

Nici el, nici soția lui nu au formă gravă a bolii, iar acest lucru se datorează faptului că ambii erau deja vaccinați cu a doua doză. Din fericire, încă mai sunt locuri în saloane, iar fostul edil al Capitalei este conectat la o sursă de oxigen, ia un tratament menit să îl repună pe picioare, mai ales că este o persoană aflată în categoria de risc, iar lucrurile ar putea să se înrăuțească în orice clipă.

Cel mai proabil, Oana Lis își va ține fanii la curent în ceea ce privește starea lor de sănătate, așa cum a făcut mereu. Cel mai important este că, momentan, sunt bine și speră să treacă aceste zile critice și să se întoarcă acasă sănătoși.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație”, a mai declarat Oana Lis.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.