Codin Maticiuc s-a așezat la casa lui, are un copil și o parteneră de viață căreia îi este recunoscător, dar și planuri serioase de viitor în ceea ce privește familia sa. Acesta își dorește să adopte un copil în viitorul apropiat și a dat primele declarații despre visul pe care l-a avut dintotdeauna și anume acela de a avea fată și băiat.

Codin Maticiuc mai vreau un copil

De când fiica lui, Smaranda, a venit pe lume, viața fostului „crai de Dorobanți” s-a schimbat în totalitate. A renunțat la obiceiurile pe care le avea în trecut și s-a dedicat trup și suflet familiei sale. Micuța lui este cea mai importantă ființă din viața lui și speră ca într-o zi să îl facă mândru, iar oamenii să îl numească „tatăl Smarandei”.

Ca orice părinte, actorul își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copilul său. Fetița se află în centrul Universului său, dar nu este în totalitate mulțumit, deoarece își mai dorește un copil. Vrea să adopte unul, cel mai probabil, pentru că este conștient de faptul că sunt foarte mulți copii abandonați de părinții lor, în România. Vrea să le dea o mână de ajutor, dar să își întregească și familia la care visa, încă de pe vremea când avea doar 23 de ani și avea o viață zbuciumată din toate punctele de vedere.

„Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani. M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat. Îmi doresc ca fata mea sa mă transforme într-o bună zi din Codin în „tatăl Smarandei”. Eu nu m-am schimbat atât de mult. Poate doar e empatie descoperită pentru părinții unui copil în suferință (...) Ne dorim să și infiem”, a declarat Codin Maticiuc, pentru ciao.ro.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.