Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut un an greu din punct de vedere personal. Cei doi actori și-au spus adio după mai bine de nouă ani de relație, moment în care fanii au fost în stare de șoc, dar nu și-au pierdut speranța că se vor întoarce unul în brațele celuilalt. Nu a fost deloc așa, iar el a fost cel care a suferit enorm în urma pierderii persoanei pe care o iubea cel mai mult în viață. A intrat în depresie, a slăbit câteva kilograme și a scris o piesă emoționantă pentru fosta lui iubită.

Vlad Gherman are o nouă iubită

Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar pe strada lui Vlad Gherman a răsărit din nou soarele. Se pare că îndrăgitul actor este din nou îndrăgostit, după ce și-a găsit liniștea alături de una dintre colegele sale de platou. Cea care i-ar fi furat inima este chiar Oana Moșneagu, cea alături de care a fost tot mai des surprins, în ultima vreme. Fanii săi au tras repede concluziile și au început să îi adreseze tot mai multe întrebări legate de noua lui parteneră de viață.

El nu a negat că ar forma un cuplu cu frumoasa tânără, dar nici nu a confirmat relația. Recent, o sursă din apropierea lor a făcut câteva declarații despre cel mai nou cuplu din lumea mondenă, spunând că toți cei de pe platourile de filmare știu că ei sunt împreună.

Este îndrăgostit până peste cap, deși ea este discretă de fiecare dată. Mai mult de atât, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu merge în ziua lui liberă la filmări, doar pentru a petrece mai mult timp în compania Oanei Moșneagu.

"Vlad este extrem de îndrăgostit, însă Oana este mai discretă cu gesturile. Toată lumea de pe platourile de filmare știe că sunt împreună. Vlad vine și în ziua lui liberă, atunci când nu are filmări, ca să o vadă, să-i facă poze și filmulețe.", a declarat o sursă, pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.