Miercuri, 17 octombrie, este ziua în care Mellina va fi concurentă cu drepturi depline în cadrul emisiunii Bravo, ai stil. Fosta Războinică o va înlocui pe Ioana FIlimon, cea care a fost descalificată din concurs, din cauza faptului că a încălcat regulamentul pentru care a semnat la început. În fiecare zi era prima la machiaj și nu suporta ideea că fetele intârziau de fiecare dată. O singură dată nu a ajuns la timp, iar acest lucru a dus la eliminarea sa din concurs.

Mellina, pregătită să intre în concurs

Fostei concurente de la Bravo, ai stiil îi pare extrem de rău că a fost nevoită să părăsească emisiunea, dar a preferat să își pună familia pe primul plan, pentru că este mult mai importantă pentru ea decât acest proiect. Cea care îi va locul, din această seară, este nimeni alta decât Mellina, cea pe care telespectatorii o știu deja de la Survivor România, unde a demonstrat că în ciuda înălțimii pe care o are, este o femeie extrem de puternică și o adversară de temut.

Artista a păstrat tăcerea preț de o zi de la anunțarea intrării sale în concurs, iar mai apoi le-a vorbit fanilor ei despre participarea sa la Bravo, ai stil. Este foarte încântată de idee și speră să facă față tuturor provocărilor din concurs, mai ales că nu este tocmai domeniul ei. Tot ceea ce își dorește este să evolueze din punct de vedere vestimentar, pentru că este o persoană care nu a pus prea mare accent pe haine, ci s-a concentrat mai mult pe cariera sa.

Cei care au susținut-o în cadrul concursului din Republica Dominicană sunt foarte, foarte curioși să vadă cum se va descurca artista. În plus, Mellina speră să se bucure și de susținerea celor de acasă, de care are mare nevoie, în fiecare zi.

Sursa foto (c): Mellina/Instagram

"Oameni buni, dupa cum vedeti n-am avut stare si m-am bagat in alt proiect nebun si frumos. 😅 Am acceptat sa intru in competitia “Bravo, ai stil Celebrities” tocmai pentru ca este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine…. din jungla, unde aveam un singur rand de haine am intrat la cel mai mare show despre stil. 😱Ce caut eu in competitia asta? Caut sa invat, sa evoluez si in aceasta directie, al stilului vestimentar eu fiind o persoana care pana in prezent nu am pus accent pe haine, accesorii, imagine in general. Sunt genul acela de persoana care isi da majoritatea banilor pe experiente, calatorii si evident MUZICA 💙. Am de recuperat mult …. Si o sa imi dau toata silinta sa fac asta …. Ca voi reusi sau nu ramane de vazut. Sper sa va bucur cu momentele mele si daca va place de mine sper sa ma sustineti. Va imbratisez 🤗✌🏼", a scris Mellina, pe Instagram.

Citeste si:
Mellina a fost operată de urgență. Ce i s-a întâmplat artistei: „Am...
Mellina a fost operată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.