Estera și Lidia Buble au fost primele care și-au asigurat biletul către Israel, locul în care visau să ajungă, mai ales că provin dintr-o familie de creștini. Tatăl lor este preot și le-a vorbit mereu despre cele sfinte, ele fiind extrem de fericite să vadă locurile în care s-au petrecut atât de multe momente importante din Biblie. Cu toate acestea, nu au avut prea mare noroc în cursă, declarând că a fost cea mai grea zi din Asia Express pentru ele, de până acum. 

Surorile Buble, cea mai grea zi din Asia Express

La un moment dat, cele două surori au avut de făcut câteva calcule, care la prima vedere nu păreau a fi atât de complicate, dar care lor le-au dat mari bătăi de cap. Lidia Buble a mai mărturisit și în edițiile anterioare faptul că nu se descurcă prea bine la matematică, iar când a venit vorba de calcule a rămas mască. Nu s-au descurcat deloc și au pierdut foarte, foarte mult timp din cauza unor adunări și a unor scăderi foarte, foarte simple.

Nici la autostop nu au avut prea mult noroc. Au stat ore bune în stradă, fără ca nimeni să le bage în seamă. După o bună bucată de vreme, cuiva i s-a făcut milă de ele și a decis să le ajute spunându-le că de vină sunt costumele pe care le purtau. Localnicii credeau că sunt evreice și de aceea nici măcar nu le băgau în seamă.

”Mă simțeam foarte proastă!”, a zis Lidia Buble.

Surorile Buble au simțit că este ceva în neregulă cu hainele pe care le poartă, pentru că nu li s-a mai întâmplat una ca asta, nici măcar la începutul concursului. Din contră, norocul a fost de fiecare dată de partea lor, când a venit vorba despre oprirea unei mașini.

''Mă și gândeam cât o să râdă oamenii de acasă de noi. Pentru matematică mi se pare că trebuie o parte de creier mai dezvoltată, la noi lipsește cu desăvârșire'', au povestit concurentele.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.