Speak și Ștefania au relație frumoasă, la care multe persoane de vârsta lor nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Povestea lor de iubire a început în anul 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit. Au tot felul de proiecte împreună, au urcat o vreme pe aceeași scenă și și-au creat amintiri pe care le poartă în suflet, în fiecare zi. 

Ștefania, luată la întrebări de fani

Ca în orice relație care rezistă în timp, întrebările legate de nuntă și de copii sunt la ordinea zilei. Nu există sesiune de întrebări și răspunsuri pe care vreunul dintre ei să o organizeze în mediul online și să dea de astfel de curiozități venite din partea fanilior. Multora le-au atras atenția, încă de pe vremea când erau concurenți ai emisiunii Asia Express, unde frumoasa artistă a și fost cerută de soție.

În ceea ce privește nunta, cântăreții au spus că au de gând să o organizeze, imediat după ce pandemie de coronavirus. Cel mai probabil își doresc o petrecere frumoasă, cu mulți invitați, iar la momentul actual, acest lucru nu este posibil oricât de tare ar vrea ei lucrul acesta.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia.”, a răspuns Ștefania, pe Instagram.

Speak a confirmat și el spusele viitoarei sale soții. Se pare că ambii sunt nerăbdători să ajungă în fața altarului, pentru a-și jura iubire veșnică, dar mai au puțin de așteptat până la ziua cea mare.

„După nebunie”, a menționat Speak, la rândul său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.