Theo Rose a fost infectată cu COVID-19, în urmă cu doar câteva săptămâni. A fost responsabilă, s-a testat de mai multe ori și a respectat carantina, deși s-a plictisit de moarte în casă. Și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate, în tot acest timp, fiind mulțumită că nu a făcut o formă mai gravă a bolii și că vocea nu i-a fost nici ea afectată. 

Theo Rose, despre starea ei de sănătate

În urma infectării cu COVID-19, Theo Rose a început să tușească din ce în ce mai rău. S-a speriat că ar putea fi vorba de ceva mult mai rău, așa că s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Artista și-a făcut o radiografie la plămâni, iar imediat după ce a primit rezultatul le-a povestit și fanilor ei despre situația cu care se confruntă.

Cântăreața este în afara oricărui pericol, deoarece plămânii ei nu sunt afectați atât de tare pe cât s-ar fi așteptat ea. Nu doar tusea i-a dat mari bătăi de cap, ci și durerea pe care o simțea în piept și care nu îi mai dădea pace. Și-a făcut tot felul de gânduri negre legate de starea ei de sănătate și a luat, de asemenea, în calcul posibilitatea de a avea cancer, idee pe care trebuia să și-o scoată din cap cu orice preț. Singura problemă pe care o are este o inflamație a plămânilor, perfect normală având în vedere că a fost confirmată pozitiv cu coronavirus.

Fanii ei din mediul online și-au făcut griji serioase pentru frumoasa artistă și i-au ținut pumnii, să fie totul bine. Și-au rupt din timpul lor și au umplut-o pe Theo Rose de energie prin intermediul mesajelor pe care i le-au trimis.

„N-am nimic la plămâni. Am fost să-mi fac o radiografie că m-am speriat că am tușit ieri de câteva ori și m-a durut în piept și am zis gata cancer, ce o fi ăsta. Mi-am făcut o programare și am făcut radiografia și n-am nimic. Sunt puțin inflamați plămânii că am avut COVID recent, evident.”, a declarat Theo Rose pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.