Emisiunea Asia Express se apropie ușor, ușor de marele final. Sezonul 4 este pe sfârșite, iar cele mai grele momente au început deja pentru cele patru echipe rămase în concurs și care se vor lupta pentru marele premiu, în Israel. Estera și Lidia Buble, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, Elwira și Mihai Petre, dar și Eliza și Cosmin Natanticu sunt cei care au toate șansele de a pune mâna pe premiul de 30.000 de euro. 

Asia Espress, aproape de final

Emisiunea de la Antena 1 a fost lider de audiență seară de seară, iar milioane de români așteaptă cu sufletul la gură să vadă care vor campionii acestui sezon, dar și să fie alături de ei în probele care îi așteaptă în Israel, locul în care fiecare a visat să ajungă. ”Drumul Împăraților” este încă plin de surprize, iar în această, noi provocări vin la pachet cu o serie de momente tensionate pentru cei 8 concurenți.

Marea finală a acestui concurs va fi difuzată pe data de 28 noiembrie 2021, de la orele 20:00, pe Antena 1. Ceea ce înseamnă că a mai rămas foarte, foarte puțin până când toți cei care au urmărit emisiunea de la bun început, vor afla cine sunt câștigătorii sezonului 4; un sezon greu pentru toată lumea din cauza pandemiei de COVID-19 care le-a dat mari bătăi de cap atât vedetelor, cât și celor din producție care au făcut eforturi uriașe pe toată perioada în care s-au desfășurat filmările.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.