Emi și Cuza de la Noaptea Târziu se numără printre concurenții preferați ai telespectarorilor din sezonul 4 Asia Express. Cei doi vloggeri i-au cucerit pe fanii emisiunii cu felul lor de a fi, dar mai ales prin intermediul comportamentului pe care îl au în concurs. La fel ca toți ceilalți și ei își doresc să câștige marele premiu, dar acest lucru nu îi determină să facă gesturi urâte, așa cum au făcut Eliza și Cosmin Natanticu, de exemplu. 

Emi, despre experiența Asia Express

Mulți au pariat că Emi și Cuza sunt cei care au obținut marele premiu de 30.000 de euro, dar trebuie să urmărescă show-ul până la final, pentru a afla dacă au avut sau nu dreptate. Recent, Emi a vorbit despre experiența pe care au trăit-o, dar și despre cum i s-a schimbat viața, imediat după revenirea în țară.

Aceștia se cunosc și se au ca frații de mai bine de 15 ani, de când se aflau pe băncile școlii. Participarea lor la acest concurs a fost un mare plus pentru frumoasa lor relație de prietenie, care a devenit mult mai puternică. Au reușit să se cunoască mai bine și să se accepte așa cum sunt, cu toate defectele lor.

Emi a susținut că odată cu participarea la Asia Express, a reușit să câștige un segment de public pe care nu îl avea, iar acest lucru nu poate decât să îl bucure. Oamenii îl recunosc pe stradă, îl salută în trafic, iar toate aceste lucruri i se par amuzante. Crede că este important faptul că show-ul este lider de audiență în fiecare zi.

”De când ne-am întors, am rămas cu ale noastre. Cu studioul, dar și cu emisiunea . După Asia Express am câștigat un segment de public pe care nu-l aveam. Oamenii îmi fac cu mâna în trafic, și când sunt cu sau fără mașină. De asemenea, vatmanii îmi fac cu mâna. E funny, amuzant. Aici e vorba și despre vizibilitatea emisiunii, e lider de audiență cam în fiecare zi”, a declarat Emi, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.