Este oficial! Alexandra Stan și Emanuel Necatu au divorțat, după cinci luni de căsnicie. Deși era clar pentru toată lumea că aceștia au luat-o pe drumuri diferite, artista a preferat să păstreze tăcerea până acum. În urmă cu doar câteva ore, a vorbit pe larg, în cadrul emisiunii Teo Show, despre situația dintre ea și fostul ei soț, alături de care spera să își întemeieze o familie.

Alexandra Stan și fostul soț au rămas în relații bune

Cântăreața a simțit, încă de la început, că lucrurile nu vor funcționa între ei, dar nu și-a ascultat instinctele, ci mai debrabă s-a lăsat purtată de val. Tot ce își dore ea era o familie și stabilitate și credea că dacă își va găsi un bărbat și se va mărita, va avea aceste lucruri, dar nu s-a bucurat de echilbrul acela specific unei căsnicii. Vedeta a spus despre ea că este genul acela de persoană care acceptă absolut orice, la începutul relației, dar când vede că povestea lor merge în direcția greșită pune stop și nu se mai uită în urmă.

(...) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(...) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții.", a declarat Alexandra Stan, la "Teo Show".

Emanuel Necatu și Alexandra Stan se certau din orice și devenise toxic tot ce se întâmpla între ei. Au tras cu dinții de relație, dar nu a mers. După divorț, cei doi au rămas prieteni buni și își vorbesc, ea fiind acolo pentru fostul partener de viață la orice oră ar avea nevoie de ajutor.

De asemenea, le-a fost extrem de greu să o facă, fără ca lumea să afle acest lucru. Mai mult de atât, Alexandra Stan l-a avertizat că va ajunge în presă având în vedere situația creată, mai ales că deja apăruseră zvonuri despre separarea lor. A fost ceva frumos, dar nu și ceva de lungă durată.

"Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie.", a mai zis ea.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Cea mai mare mulțumire a sa este că nimeni nu a suferit de pe urma divorțului și că nu au apucat să aibă copii împreună, pentru că astfel lucrurile nu ar mai fi fost atât de simple. I-ar fi fost mai greu să ia decizia aceasta.

"Nu zic nu niciodată. Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil. Am prietene și e foarte greu. Mi-am dat seama că de fapt noi ne dorim super multe lucruri și toată lumea aspiră la carieră, bani. Mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie.", a adăugat artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.