Speak și Ștefania s-au cunoscut în anul 2017, după un an în care artistul a suferit de pe urma separării de Adelina Pestrițu. Cei doi s-au plăcut din primul moment, doar că el a fost cel care făcut primul pas, deși era mult mai timid decât ea. Nu a vrut să rateze o asemenea șansă, pentru că a simțit că "Libelula" era femeia perfectă pentru el. 

Speak preferă să stea în chirie

La un moment dat, au luat decizia de a se muta împreună, dar nu în propria lor locuință, ci într-una închiriată. Locuiau într-o casă extrem de mare, care avea 430 de mp, dar erau foarte multe lucruri care îi deranjau în locul respectiv. Îndrăgostiții se trezeau cu străini în curte, iar la un timp tot mai multor vecini li se spărgeau casele, iar ei erau nevoiți să fie foarte atenți, nu au vrut să riște nimic și au decis să se mute din locul respectiv, chiar dacă le părea rău că lasă în urmă casa visurilor lor.

Au vrut să fie liniștiți și să nu mai aibă ceilalți acces atât de ușor la casa lor, așa că au optat pentru închierea unui apartament în Băneasa. Lucrurile merg din ce în ce mai bine, de când au luat această decizie. La un moment dat, în podcast-ul pe care îl moderează pe canalul lui de YouTube, cântărețul a fost întrebat de ce nu își cumpără propria sa locuință, având în vedere că are bani suficienți, iar răspunsul lui a fost unul foarte clar. Nu vrea să bloecheze niște sume atât de mari, așa că preferă să stea toată viața cu chirie.

„Ne-am mutat și nu mai intră nimeni acum. Dar da… am fost în situația în care au intrat. Nu era modestă casa unde ne mutasem. Ne mutasem într-o casă foarte mare, pentru că aveam nevoie de mult spațiu și ne-a prins pandemia acolo. Aveam loc de studio, casa avea vreo 430 de mp. Mă trezeam cu oameni în curte. La un moment dat în jurul meu s-au spart șase case, în aceeași seară, cu oameni în interior. Am avut cu Poliția, detectivi, imagini de pe cameră. Acum m-am mutat în Băneasa la apartament. Toată viața (n.r. – vrea să stea cu chirie). De ce să nu?! Nu blochez niciodată sume din astea mari de bani”, a declarat Speak, în podcast-ul său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.