Încă din prima zi în care a intrat în competiție Bravo, ai stil, Nicoleta Dragne a demonstrat că este o persoană directă și vocală. Nu a existat ediție a emisiunii de la Kanal D în care ea să fi avut ceva de zis și să nu o fi făcut-o. De cele mai multe ori, opiniile sale le-au deranjat pe celelalte concurente, dar ei nu îi pasă de acest aspect și își vede în continuare de treaba ei, cu riscul de a fi criticată din toate părțile. 

Nicoleta Dragne a primit amenințări cu moartea

Concurenta de la Bravo, ai stil nu a reușit să intre la inimile concurentelor, dar nici la cele ale telespectatorilor. Vedeta s-a certat în repetate rânduri cu colegele sale de platou, unul dintre cele mai mari conflicte avându-l cu Mădălina Pamfile. Nici cu Anda Adam nu se înțelege prea bine, mai ales din momentul în care a corectat-o pe artistă, după ce a făcut o greșeală gramaticală, în concurs.

”Sper să fii omorâtă, am băgat de seamă cât de enervantă ești, dar asta...tu meriți tot ce e mai rău în lume”, i-a scris internatul respectiv.

Pe Instagram, ea și-a creat o comunitate mare de fani, dar nu toți o urmăresc pentru că ar aprecia-o, ci și pentru a-i transmite toate gândurile lor negative. Recent, frumoasa concurentă a primit un mesaj de amenințare cu moartea pe care nu l-a putut păstra doar pentru ea. Nu s-a putut abține nici să transmită ea însăși un mesaj, crezând că nu este deloc în regulă ce se întâmplă. Oamenii ar trebuie să găsească, pur și simplu, un alt mod de a-i transmite că s-a comportat greșit.

”Wow, așa se explică în 2021 că ai făcut ceva greșit. Haideți să instigăm la crimă, e mega ok”, a venit și reația sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.