În urmă cu puțin timp, Cătălin Moroșanu și-a descoperit o nouă pasiune și anume scrisul. Fostul concurent de la Survivor nu s-a putut abține și le-a vorbit fanilor săi despre acest lucru minunat care s-a întâmplat în viața sa.

Moroșanu s-a apucat serios de scris

Orice și-ar fi putut imagina fanii că poate face sportivul, mai puțin să scrie o carte despre viața sa. După ce și-a înființat o Academie care îi poartă numele, Moro este pus pe fapte mari. A susținut că scrisul îl ajută foarte mult să retrăiască momentele din trecut și să se descarce. Tot el este de părere că povestea vieții sale ar putea avea un efect pozitiv, dar și unul negativ asupra celor care o vor cumpăra și care vor decide că merită citită.

Nu doar admiratorii lui pe care îi are de ani de zile au fost suprinși să afle că fostului concurent de la Survivor îi place extrem de tare să scrie. Chiar și el a fost uimit de talentul lui ascuns. Momentan, doar lucrează la cartea sa, dar mulți sunt foare curioși să vadă ce a ieșit. Mai mult de atât, Moro s-a declarat ca fiind un bărbat sensibil, în ciuda aparențelor. În cadrul unui interviu, el a ajuns la concluzia că fiecare dintre noi trebuie să lase în spate trecutul și să trăiască în prezent, indiferent de situație.

”Și uite mi-am descoperit un nou talent, scrisul. Scrisul mă ajută să îmi retrăiesc anumite momente, sentimente și poate avea și un efect pozitiv, pentru că mă pot descărca într-un fel, dar poate avea și un efect negativ, pentru că îmi amintesc de trecut. Trebuie să trecem de trecut, să-l lăsăm în spate, să trăim în prezent și să concepem în subconștientul nostru viitorul”, a declarat fostul concurent de la Survivor, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.