Între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai există nicio cale de împacare. Impresara i-a luat apărarea fostului ei partener de viață, care în acte încă mai este soțul ei, până în ultimul moment. A vorbit extrem de frumos desre el, l-a considerat un bărbat exemplar și refuză să îl vadă într-un alt mod.

Anamaria Prodan trece prin momente grele

Divorțul Prodan-Reghe este considerat divorțul anului. Nimeni nu se aștepta vreodată ca ei să ajungă în situația de a-și spune adio unul celuilalt sau, cel puțin, nu în felul acesta. Aveau o familie completă și au pozat mereu ca fiind niște oameni fericiți, lipsiți de probleme, care duceau o viață la care unii nici măcar nu îndrăzneau să viseze. Ceea ce se întâmpla, de fapt, între ei numai ei au știut. Anamaria Prodan se afla în trafic, în momentul în care a aflat că soțul ei a depus actele pentru divorț. Un polițist i-a dat trista veste, iar ei nici măcar nu i-a venit să creadă.

„Suntem soț și soție. Normal! Da, cum să nu? Noi am fost soț și soție cu de toate!”, a declarat ea, pentru fanatik.ro.

Recent, vedeta a dat o serie de declarații neașteptate și pline de emoții despre separarea de bărbatul de care s-a îndrăgostit și pe care l-a ajutat enorm în carieră. Este ferm convinsă de faptul că nu vor reuși vreodată să rezolve problemele dintre ei și știe că soțul ei nu se va întoarce vreodată acasă, pentru că le-a greșit enorm ei și copiilor săi. Anamaria refuză să se uite la Reghe cu alți ochi. Nu vrea să își schimbe opinia despre el, deși ar avea toate motivele să o facă.

„El nu va mai veni acasă la mine pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș”, a mai povestit Anamaria Prodan, pentru sursa amintită.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.