Internetul a luat foc, după ce Mira a postat o imagine în care ea și iubitul sau, cine știe, fostul iubit al Alexiei Eram se sărutau cu pasiune. Imaginea a devenit în scurt timp virală și toți fanii lor au început să își dea cu părerea, având în vedere că nu au primit niciun fel de explicație din partea lor. Nu este timpul pierdut pentru ca ei să lămurească pe toată lumea, dar cert este că fotografia cu pricina vorbește de la sine.

De câteva luni bune, a apărut un zvon pe internet comform căruia Alexia Eram și Mario Fresh nu mai formează un cuplu. Imaginile șterse de pe social media, absența lor de la anumite evenimente unde se afișau împreună, dar și faptul că au refuzat să discute despre acest subiect le-au dat serios de gândit multora. Nu a fost clar, însă, dacă povestea lor de iubire a ajuns la final.

Sărut pătimaș, în văzul tuturor

Odată cu imaginea pe care Mira a publicat-o, pe contul ei de Instagram, situația a început să fie din ce în ce mai clară. Se pare că artista este noua parteneră de viață a fostului iubit al Alexiei Eram; care nu a oferit nicio declarație până la momentul actual. Unii au crezut că se pregătesc de lansarea unui nou videoclip și că, pur și simplu, au intrat în pielea personajelor foarte bine, în timp ce alții au fost atenții la detalii și au remarcat inimioara din dreptul fotografiei.

Mira este și ea o femeie singură, de aproximat cinci luni. Vedeta și toboșarul Andrei Ivan și-au spus adio, ea confirmând separarea pe contul ei de TikTok la trei luni distanță, după ce și-a revenit. Din câte spunea chiar ea, deși se iubeau la nebunie, a fost o dragoste care s-a consumat repede și care nu ducea în nicio direcție. A fost mai bine pentru ei așa, iar acum cântăreața este gata să iubească din nou și nu pe oricine, ci pe Mario Fresh.

Sursa foto (c): Mira/InstaStory


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 08 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.