Cuza și Emi de la Noaptea Târziu au fost și ei separați la Asia Express, la fel ca toți ceilalți concurenți. Timp de mai bine de o zi, o parte dintrei au plecat singuri în cursă, iar ceilalți au fost nevoiți să facă față unor probe dificile la care au fost supuși de către Irina Fodor, moderatoarea emisiunii de la Antena 1. Rezultatele lor îi ajutau sau în încurcau pe colegii lor de pe traseu, în funcție de cât de bune erau. Momentul revederii, din cadrul ediției de seara trecută, a fost unul extrem de emoționant atât pentru ei, cât și pentru cei de acasă.

Emi, mărturisiri cu ochi în lacrimi

Asia Express i-a pus din nou la încercare pe concurenții rămași în joc. Dacă până atunci erau nevoiți să se descurce împreună, mai apoi nu au avut de ales și au făcut tot posibilul să demonstreze că se pot descurca de unii singuri, printre străini. Fără bani, fără mâncare și fără colegii lor de echipă Emi, Lidia Buble, Maria Speranța, Cosmin Nantanticu și Elwira Petre au luptat din greu, iar seara trecută s-au reunit cu partenerii lor din concurs

Momentul revederii a fost unul extrem de emoționant pentriu toată lumea, iar Emi a făcut o serie de mărturisiri cu ochii în lacrimi despre Cuza, cel pe care îl consideră fratele lui. Vloggerii sunt prieteni de mai bine de 15 ani, au stat în aceeași bancă, s-au și certat, dar până la urmă și-au rezolvat toate problemele și au reușit să realizeze cât de frumoasă și de puternică este prietenia lor la care nu ar renunța pentru nimic în lume.

„Eram învățat să fie lângă mine, să ne ridicăm moralul unui altuia sau să ne certăm. Ne descărcăm când ne certăm. Abia aștept să-l văd. Suntem prieteni de vreo 15, 16 ani, am stat și în bancă, ne-am și certat, ne-am și iubit, am trecut prin toate stările împreună. Cu siguranță îmi e ca un frate”, a declarat Emi, la Asia Express.

Faptul că a fost separat de prietenul lui nu a fost deloc un beneficiu pentru Emi, iar lipsa lui Cuza s-a simțit din plin. Era obișnuit să îl aibă mereu aproape și să îi ridice moralul, ori de câte ori era la pământ.

„În momentul în care ne-au despărțit a fost un sentiment de rupere, de frântură și când l-am văzut m-am simțit complet. Sincer este unicul cel mai bun prieten al meu. Nu m-am așteptat să fie un moment așa de emoționant”, a spus și Cuza.

Citeste si:
Cătălin Botezatu, trădat de cei mai buni prieteni: „Am colaborat cu...
Cătălin Botezatu, trădat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.