Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, acum aproximativ un an, Adda a fost diagnosticată cu o boală rară de piele care se numește dermografism. A avut mult de suferit din cauza problemelei medicale de care suferă, dar cu timpul a învățat să se accepte așa cum este, iar la momentul actual se simte bine în pielea sa.

Adda s-a gândit la ce este mai rău

Cel care i-a fost alături în tot acest timp a fost chiar soțul ei, Cătălin Rizea cu care are o relație de lungă durată și pe care îl iubește enorm. Cei doi au intrat în atenția publicului, după ce au avut mai multe apariții împreună la TV. Au împreună un copil superb pe nume Alexandrul de creșterea și de educarea căruia se ocupă amândoi. Cel mic este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat vreodată, iar odată cu venirea lui pe lume, viețile foștilor concurenți de la Asia Express s-au schimbat în bine.

Deși își iubește familia și ar vrea să fie alături de cei dragi mereu, Adda a avut și zile în care se gândea la ce este mai rău din cauza afecțiunii de care suferă și din cauza căreia a fost nesigură pe ea pentru mult timp. Într-o seară, când simțea că nu mai poate, și-a rugat soțul un lucru foarte important de care speră să țină cont.

„Obișnuia de când ne-am cunoscut să-mi cumpere trandafiri și acum un and e zile am început să am niște probleme de sănătate și am avut un moment în care am plâns într-o seară și pe masa din sufragerie era un buchet de trandafiri și întristețea mea de atunci am zis că Doamne ferește dacă va fi să-mi ia ultimul buchet să nu fie de trandafiri și cu acest prilej a aflat și el că nu-mi plac trandafiri. Eu nu i-am zis niciodată până atunci ca să nu se supere.”, a declarat Adda, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.