Iulia Albu le-a făcut o surpriză de zile mari concurenților de la Asia Express, într-una dintre edițiile anterioare. Criticul de modă și-a făcut apariția și a mers pentru o zi în cursă alături de echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu. Cei doi soți au scăpat de eliminare, iar ea era acolo să îi încurce, dar a fost un mare avatanj.

Iulia Albu ar vrea să participe la Asia Express, sezonul 5

Iuliei Albu nu i s-a părut atât de greu pe cât credea că va fi, înainte de a ajunge acolo. S-a declarat dornică de a merge în aventura vieții sale și este mai pregătită ca oricând sau cel puțin asta a dat de înțeles. Fosta soție a lui Mihai Albu a surprins pe toată lumea cu performanțele sale, iar unora li s-a părut o idee excelentă ca ea să fie concurentă în toată regula.

”Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul, trebuie să mă gândesc, oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, a declarat vedeta, la XNS.

Atât de mult s-a gândit la acest subiect, încât și-a propus chiar să meargă cu tatăl ei, pe care îl consideră un luptător în toată regula. Consideră că ar face o echipă bună împreună, chiar dacă ea are defectele sale de care este conștientă și despre care mai crede că ar putea fi un dezavantaj.

”Cum ar fi să mă duc cu tata, tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cum ar fi să mă duc. Cred că mi distruge psihic, semăn mult cu el”, a mai zis Iulia Albu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.