Cea mai puternică și cea mai talentată concurentă a acestui sezon, de la Bravo, ai stil, este Ruxi și Opulență. Vedeta a reușit să se facă remarcată prin intermediul ținutelor pe care le-a adus în atenția tuturor, încă din primele ediții ale emisiunii de la Kanal D. A primit multe steluțe, cuvinte de laudă, dar și nota maximă în gale de mai multe ori. Ce și-ar putea dori mai multe de atât!?

Ruxi a dat cărțile pe față

În urmă cu puțin timp, ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Prognoza modei”, pe care o prezintă Irisha și a fost luată imediat la întrebări de către gazdă. Fosta concurentă de la Survivor România a fost curioasă să afle, în primul rând, cum a ajuns să se sărute cu Marius Elisei în gală. A mărturisit că ideea este simplă. În gala cu pricina, ei trebuie să joace rolul mirelul și al miresei și asta au și făcut. Au mers până la capăt cu ideea, chiar dacă asta a implicat și un sărut pasional.

„A fost simplu. Aveam gală de nuntă. Trebuia să fim mire și mireasă și tot ce mi-a venit în cap a fost dansul miresei și sărutul, la final. Și am zis ok, o facem ca la carte. Facem cum trebuie să fie. I-am zis înainte: Nu te reții cu nimic! Facem sărut de filme”, a declarat Ruxi, în emisiunea respectivă.

În ceea ce privește felul în care se înțelege cu Viviana Sposub în afara emisiunii, Ruxi a spus clar că nu își vorbesc. Consideră că a avut un moment în care a greșit în ceea ce o privește, dar pur și simplu a trădat-o fața.

„Da, acolo am greșit, trebuia să mă „conțin”, dar sunt prea sinceră și mi-a scăpat. Fața m-a trădat. Hai să fim serioși, n-am scos nimic la iveală, viața personală era deja scoasă de toată presa. Nu am scos-o eu. Nu am ce să mai vorbesc despre acel subiect.”, a mai zis concurenta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.