Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format, în urmă cu mai mulți ani, unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din lumea mondenă. La începutul relației, nimeni nu îl credea pe moderatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani că este împreună cu ea. Nici măcar prietenii lui nu l-au crezut, până într-o zi când ea a făcut publică relația lor.

Dani Oțil a recunoscut abia acum

Ori de câte ori au avut ocazia, cei doi foști iubiți au vorbit extrem de frumos unul despre celălalt. Mai mult de atât, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus despre partenera lui de la vremea aceea că l-a învățat foarte, foarte multe inclusiv cum să fie un om mai bun și un bărbat înțelept. I-a fost recunoscător pentru toate lucrurile acestea și a respectat-o și după ce povestea lor de iubire a ajuns la final.

Recent, cunoscutul prezentator a fost invitat în podcast-ul pe care Speak îl găzduiește pe YouTube și a vorbit despre fosta lui. Deși a lăudat-o de fiecare dată a existat, totuși, ceva care îl enerva foarte tare la ea. De câte ori avea câte o reușită și îi povestea și ei, aceasta îi mărturisea că ea făcuse deja lucrul respectiv, cu mult timp în urmă. Îi tăia elanul și îl făcea să se simtă ultimul om, dar nu i-a zis-o niciodată.

”Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ”păi asta am făcut eu acum zece ani” și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: ”bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…” și ea zicea: ”tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare”. Eu m-am simțit super de c****”, a zis Dani Oțil, în podcast-ul amintit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.