Crăciunul nu este se pare cea mai frumoasă sărbătoare pentru Dani Oțil. Nu pentru că nu i-ar plăcea ce se întâmplă în general în ziua respectivă, ci pentru că nu îi place idea de Secret Santa. Nu se dă în vânt după cadourile pe care le primește din partea colegilor din emisiune, dar nici nu îi face plăcere să le ofere. 

Dani Oțil, despre Secret Santa

Ideea de bază a lui Secret Santa îi place, dar s-a declarat ca fiind cel mai mare luptător împotriva sa. Ceea ce nu acceptă nici în ruptul capului este ziua în care trebuie să le ofere cadouri colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Nu i se pare ok nici să dea o fugă până la benzinărie să ia ceva repede pentru o persoană pe care nu suportă sub nicio formă.

Din punctul de vedere al soțului Gabrielei Prisăcariu sunt doar câteva persoane de la locul de muncă pe care le încântă cu adevărat cadourile primite în apropierea Crăciunului. Dacă ar fi după el, nu ar trebui să se mai facă o astfel de activitate, pentru că nu îi vede sincer rostul.

''Sunt cel mai mare luptător împotriva lui "Secret Santa", mi se pare o prostie. Ideea de baza a lui Secret Santa este foarte bună, dar faptul că te duci până în benzinărie să iei ceva unei persoane pe care nu o suporți nu e ok. La locul de muncă, de Secret Santa se bucură doi sau trei oameni'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, auzind declarațiile sale, i-a făcut repede o sugestie colegului ei de platou. I-a spus acestuia că ei ar putea să îi cumpere un pulover drăguț sau, de ce nu, să îi achite două rate la mașină, iar ea ar fi foarte fericită.

''Mie poți să-mi iei un pulover de Crăciun că nu mă deranjează. Poți să-mi plătești două rate la mașină'', a i-a zis Ramona Olaru.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.