În urmă cu o lună, manelistul Dani Mocanu a declarat că este îndrăgostit de Anamaria Prodan încă din copilărie și să nu fie supărată pentru că se desparte de Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, cântărețul i-a dedicat și o melodie.

Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Cântărețul i-a promis impresarei că următoarea melodie va fi o dedicație special pentru ea. Manelistul s-a ținut de cuvânt, și în urmă cu o săptămână a lansat o piesă cu versuri speciale pentru Anamaria Prodan.

Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, cântă Dani Mocanu în noua sa melodie.

Reacția Aneimaria Proda la declarațiile de dragoste ale manelistului

Anamaria Prodan a venit cu o reacție în urma declarației de dragoste și surprizei lui Dani Mocanu pentru ea. Impresara l-a lăudat pe interpret pentru inițiativă, însă aceasta consideră că manelistul se folosește de numele ei pentru a face vizualizări.

Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare.

Anamaria Prodan spune că numele ei vinde foarte bine, drept pentru care manelistul a recurs la o asemenea schemă. Totuși, aceasta apreciază că manelistul a încercat o astfel de strategie de business care aduce bani și prinde foarte bine la public.

Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de furt de către Anamaria...
Laurențiu Reghecampf a fost...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.