Haziran și partenerul ei de viață, Luis Gabriel, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Ea a făcut marele anunț, în urmă cu doar o săptămână pe contul ei de Instagram, iar fanii au bomabardat-o cu tot felul de mesaje frumoase în care o felicitau și în care îi transmiteau că îi doresc o sarcină ușoară.

Haziran, mărturisiri tulburătoare

Vestea bună a venit la pachet și cu anunț aflat la polul opus. Artista ar fi trebuit să aduc, de fapt, pe lume gemeni, dar din cauza unor complicații acest lucru nu s-a mai întâmplat. De ziua de naștere a viitorului ei soț, a aflat că unul dintre săculeți s-a desprins și că va naște un singur copil. A fost șocată când a auzit, mai ales că visase că va avea fată și băiat.

„Am avut parte de niște complicații. Chiar de ziua lui Luis, acum câteva zile, am ajuns la spital și am aflat că trebuiau să fie doi săculeți, dintre care unul s-a oprit din evoluție și trebuie eliminat. (...) Eu visasem fată și băiat, cu o seară înainte”, a declarat Haziran, pentru Xtra Night Show.

În familia lor, există gemeni, iar mama lui Luis Gabriel i-a spus mereu acestuia că va avea gemeni, dar nu a fost să fie. Nu de data aceasta. Poate pe viitor, li se va îndeplini dorința, dar acum nu își doresc decât ca bebelușul lor să fie sănătos și să nu apară alte complicațiii.

„Mama spunea mereu că o să fac gemeni. Avem gemeni în familie, și-n a mea, și-n a ei”, a povestit Luis Gabriel.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.