Divorțul părinților nu este un moment plăcut, dar nici ușor pentru niciun copil de pe această lume. În timp ce unii sunt mari și înțeleg că persoanele care i-au dat viață nu se mai înțeleg, alții sunt mult prea mici pentru a pricepe ceea ce se întâmplă, în realitate, acolo. Momentul în care Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. a afectat-o pe fiica lor, Violeta, care la vremea aceea avea doar 5 ani.

Andreea Marin, mărturisiri despre divorț

Separarea celor două vedete a fost una despre care s-a scris și despre care s-a vorbit multă vreme. Divorțul a fost mediatizat într-un mare fel, iar Violeta fiind extrem de mică la vremea aceea, a rămas traumatizată din cauza lucrurilor pe care a putut să le vadă și pe care, cel mai probabil, nu le va uita prea curând.

Imaginile în care jurnaliștii au dat buzna în casa prezentatoarei sunt unele pe care nici Andreea Marin nu le poate șterge din memorie, dar nici Violeta. În ceea ce privește căsnicia pe care a avut-o cu îndrăgitul cântăreț, ea este de părere că nu a greșit cu nimic și că, de fapt, a făcut tot ceea ce a putut pentru a face lucrurile să funcționeze, până când nu a mai putut.

"Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Cumplit. Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.", a declarat Andreea Marin, pentru În Oglindă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.