Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin, încă de pe vremea când era prezentatoarea emisiunii Surprize, Surprize, dar nu toată lumea îi știe povestea de viață. Unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit de când se știe a fost venirea pe lume a fiicei sale și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta, pe care și-a dorit-o din toată inima sa. 

Andreea Marin, amintiri dureroase

Au trecut 13 ani de când fosta prezentatoare TV a devenit mamă pentru prima dată, iar de atunci a muncit încontinuu, pentru ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic. A avut mare grijă ca fata să crească frumos, să primească o educație aleasă și a fost un model pentru ea, încă din prima zi de când a venit pe lume.

Înainte ca Andreea Marin să o nască pe Violeta, a trecut prin multe momente grele. A pierdut două sarcini, care se dezvoltau extrauterin. Nu a avut de ales și a fost nevoită să facă avort, pentru că în caz contrar risca să își piardă viața și nici nu ar fi putut duce sarcinile până la capăt. A fost foarte dureros acest lucru pentru ea, mai ales că nu a putut lua ea deciziile în acest caz.

"Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.", a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii În Oglindă.

Retail jobs

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.