Cea mai recentă ediție a emisiunii Asia Express a venit la pachet cu o serie de surprize pentru concurenții rămași în competiție. Una dintre probele de seara trecută i-a pus pe aceștia la grele încercări, în momentul în care s-au văzut nevoiți să își mărturisească păcatele. Cele mai emoționante mărturisiri au fost cele pe care le-au făcut Adriana Trandafir, respectiv Cuza de la Noaptea Târziu.

Cuza a reușit să-și emoționeze toți adversarii

În momentul în care a terminat liceul, mama concurentului de la Asia Express a vrut cu orice preț să îi fie alături fiului său într-unul dintre cele mai importante zile din viața lui. Era primul ei copil care ternina liceul și chiar nu își permitea să nu fie prezentă acolo, ba mai mult de atât, voia să facă o serie de fotografii, pentru a le păstra ca amintire peste ani.

Concurentului de la Asia Express i-a fost rușine că părinții colegilor lui erau ceva mai bogați și aveau aparate foto performante, nu unul vechi precum cel pe care îl împrumutase mama lui, pentru ziua cea mare. Astfel, a decis să îi spună mamei sale să plece, iar acum regretă enorm faptul că i-a furat mamei sale bucuria de a-și vedea fiul absolvind liceul. Îl bântuie și acum momentul acela.

„Mă bântuie și o să mă bântuie toată viața este la absolvire în clasa a XII-a. Era toată ceremonia în amfiteatru și ai mei nu aveau aparat foto și au împrumut de la niște prieteni, unul destul de vechiuț. Atât de rușine mi-a fost de ceilalți colegi care aveau părinții mai bogați, încât m-am dus la mama și i-am spus că o rog să plece și mama a plecat plângând de acolo. Și acum am lacrimi în ochi.”, a declarat Cuza, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.