Cuza și Emi de la Noaptea Târziu sunt extrem de fericiți, pentru faptul că au reușit să ajungă până în această etapă a emisiunii Asia Express. Odată ce au pășit în Iordania, cei doi vloggeri au rămas muți de uimire în fața peisajelor impresionante pe care le-au văzut, iar cel mai mult le-a plăcut cetatea din orașul Petra. Acela a fost momentul în care au regretat că nu au telefoanele la ei, pentru a face o serie de fotografii pentru social media.

Cuza, sperietură de zile mari

Lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro este una din ce în ce mai grea, iar fiecare își dorește să se întoarcă acasă cu trofeu. La final, doar una dintre echipe va reuși să câștige amuleta cea mare, iar iternauții pariază pe Emi și Cuza și chiar speră ca ei să reușească acest lucru și să demonstreze cât sunt de buni.

Seara trecută, visurile lui Cuza aproape că se spulberaseră, după ce îndrăgitul artist s-a accidentat și imediat i-a venit gândul că nu va putea merge mai departe și a avut moralul la pământ. A fost un moment extrem de greu pentru vlogger, dar din fericire, starea lui nu a fost atât de gravă și a mers pe Drumul Împăraților, deși avea durere foarte, foarte mari.

„Eu fiind în panica aia să mă uit stânga dreapta, poate e vreun indicator cu atelier și era o treaptă cam la jumătate de metru înălțime și am uitat și am sărit și mi-am făcut piciorul așa (n.r. l-a sucit). Efectiv m-a lovit o durere.”, a mărturisit Cuza de la Noaptea Târziu, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.