Toată lumea are planuri mari pentru anul 2022. Mulți speră să fie mai bun decât 2021, pandemia de coronavirus să dispară, iar lucrurile să revină la normal. Ei bine, Petrică Mîțu Stoian avea și el planuri serioase pentru anul viitor, dar nu a mai apucat să se bucure de el.

Petrică Mîțu Stoian își dorea un an mai bun

Înainte de a-și da ultima suflare, zilele regretatului artist nu au fost tocmai cele mai bune. Acesta se infectase cu COVID-19, urma un tratament post coronavirus, iar într-una dintre zile a ajuns la spitalul din Reșița, după ce a făcut un stop cardiorespirator. Deși toată lumea a sperat că își va reveni și că va urca din nou pe scenă, lucrurile nu au stat deloc așa.

Medicii au luptat din greu pentru a-i salva viața, dar nu s-a mai putut face nimic în cazul său. Deși visa la un an mai bun în care să se pună pe el pe primul loc și să se bucure de viață, nu a mai apucat-o să o facă. Vestea morții sale a fost una cruntă pentru toată țara, iar oamenii dragi îl vor conduce mâine pe ultimul drum.

”Vreau să fie un an mult mai bun, pe 2021 nici nu vreau să mi-l amintesc, nu vreau să-l pun la vârsta mea și la anii mei, îl consider un an nul. 2022 să ne aducă sănătate, să fim mult mai aproape cu sufletul și cu trupul de tâmpla lui Dumnezeu, asta ne-a mai rămas”, a declarat Petrică Mîțu Stoian, pentru Acces Direct.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.