Cătălin Măruță a avut-o ca invitată, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV pe Bianca Drăgușanu. Moderatorul nu s-a putut abține și a pus-o și de această dată pe fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi în tot felul de situații ciudate, pe seama cărora telespectatorii s-au amuzat copios. 

Ce provocare a primit Bianca

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Viața sa a fost mereu un subiect de discuție pentru oamenii din jurul ei, dar a învățat să nu mai pună la suflet toate vorbele rele. Multe dintre cele care stau cu ochii pe ea pe Instagram o iau drept model și vor să arate atât de bine precum diva.

Ei bine, secretul frumuseții sale în constă în operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Nu a ascuns niciodată faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, pentru a se simți mai bine în pielea sa. Având în vedere toate aceste lucruri, Măruță i-a propus acesteia să demachieze în direct.

„Ce zici dacă vii odată la TV să te demachezi, live?”, i-a zis Cătălin Măruță divei.

Cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a refuzat acest lucru, pe motiv că nu are ce să demonstreze, dar ar exista totuși o situație în care ar fi de acord cu acest lucru, cea în care ar primi o anumită sumă de bani. Se consideră o femeie frumoasă și în lipsa produselor cosmetice.

„Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, i-a răspuns Bianca Drăgușanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.