Noua ediție a emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D se anunță a fi una extrem de interesantă și plină de tensiuni între concurente. Nicoleta Dragne răbufnește și îi adresează colegei sale de platou, Mădălina Pamfile, cuvinte dure.

Bravo, ai stil, un test de răbdare pentru concurente

Emisiunea Bravo, ai stil este o provocare din ce în ce mai mare pentru concurentele acestui sezon. Unele dintre ele și-au luat stilist, pentru a face față și pentru a impresiona de fiecare dată, în timp ce altele preferă să greșească singure, să încerce și să învețe ceva de pe urma acestei experiențe. De câteva zile bune, se dă o luptă a stiliștilor în care este implicată și Nicole Dragne.

Concurenta este genul acela de persoană care spune lucrurilor pe nume, fără să se gândească la consecințe și căreia nu îi este deloc teamă pentru faptul că ar putea fi judecată pentru spusele tale. În ediția de miercuri, Mădălina Pamfile va purta o discuție aprinsă cu celelalte, iar de pe urma cuvintelor venite la adresa ei din partea Nicoletei, va vărsa lacrimi amare.

"Dacă alăturezi lângă un bărbat cuvântul ”bani”, deja iubirea dispare.", spune Pamfile.

"Tu când defilai, apăreai cu ceasuri de zeci de mii de euro la mâne. Alea de unde au apărut?", îi dă replica imediat Dragne.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.