Adela Popescu este o femeie talentată, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Cu toate acestea, ea a fost talentată și într-un alt domeniu, dar pentru că nu și-a fructificat acest talent, a ajuns să se piardă. Invitată în cadrul podcast-ului pe care Horia Brenciu îl găzduiește pe YouTube, prezentatoare de la Vorbește Lumea și-a pus sufletul pe tavă și a făcut o serie de dezvăluiri bombă.

Adela Popescu regretă enorm acest lucru

Se pare că Adela Popescu a fost dintotdeauna pasionată de muzică și că se descurca destul de bine, doar că nu a mers pe acest drum dintr-un motiv sau altul. Este de părere că pornirea pe care o avea către acest domeniu e ceva foarte rar și regretă enorm că nu se poate întoarce la asta. Crede despre ea că era o fiară, când venea vorbă despre muzică și interpreta cu succes piesele unor artiste precum Laura Stoica sau Loredana Groza.

Se imagina pe scenă, în multe locuri, dar nu a reușit să facă o carieră din acest lucru. A avut o poartă deschisă și nu a făcut decât să lase această șansă să treacă pe lângă ea, ca și cum nu ar fi existat. Îi pare rău acum, dar nu mai este nimic de făcut, deoarece nu poate da timpul înapoi, să repare ceea ce a stricat.

"Pornirea pe care eu o aveam cred că e ceva foarte rar. D-aia îmi pare rău că nu reușesc să mă reîntorc la asta, pentru că eram o fiară când venea vorba de muzică. A fost pentru mine o poartă deschisă către lume. Pentru mine era o evadare. Îmi imaginam lucruri, mă vedeam în diferite ipostaze, în orice caz, pe scenă. Am cântat Laura Stoica foarte mult timp, am cântat Loredana Groza foarte mult timp.", a povestit Adela Popescu, în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Retail jobs

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.