Sâmbătă, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Cei care l-au cunoscut, familia și fanii săi au trăit un șoc, în momentul în care au aflat cumplita veste că interpretul nu mai este printre noi. Artistul a fost infectat cu COVID-19, iar recent făcea un tratament, deoarece nu se recuperase în totalitate și spera să treacă toată această perioadă, pentru a reveni la viața sa obișnuită.

Niculina Stoican, mărturisiri dureroase

Din nefericire, nu a mai apucat să se bucure de viața sa și nici să urce pe scenă. A pierit într-un spital din Reșița, unde a ajuns cu insuficiență respiratorie. Una dintre persoanele cărora nu le-a venit să creadă despre tragedia care a avut loc a fost Niculina Stoican, colega lui de breaslă. Cântăreața a vorbit recent despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian și a reușit să emoționeze pe toată lumea.

Vedeta este îndurerată, dar și-a găsit puterea de a vorbi despre momentele acelea care i-au rămas întipărite în memorie. Niculina Stoican a ținut legătura cu sora regretatului artist, cât timp el a fost internat în spital, iar când a fost anunțată în ceea ce privește decesul, a rămas fără cuvinte.

„Am sperat până în ultima clipă că toate demersurile care au fost făcute de apropiați, de ei, de familie, vor avea un rezultat bun. Din păcate, el nu a rezistat. (...) Eu vestea am primit-o, fiind la telefon, închisisem telefonul cu Mia și vorbeam cu altcineva la telefon și în timp ce vorbeam persoana respetivă mi-a spus, cum se anunță la știri că a murit deja. Așa am primit eu vestea.”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.