Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu au avut norocul de a ajunge până în acest punct al emisiunii Asia Express. Iordania i-a impresionat cu peisajele sale de vis atât pe ei, cât și pe toți ceilalți concurenți. Aceștia au privit cu gura căscată locurile superbe în care au ajuns, locuri pe care unii nu au ocazia să le vadă nici măcar o dată în viața lor. 

Eliza Natanticu și-a pus vocea în valoare

Dacă pe Lidia Buble o știe toată lumea, iar piesele sale sunt pe la toate posturile de radio, Eliza Natanticu nu este atât de cunoscută. Astfel, în cadrul ediției de seara trecută, soția lui Cosmin a simțit nevoia să se afirme și a dat un concert în toată regula, în orașul Petra. Turiștii au apreciat felul în care cânta, s-au oprit să îi facă poze și au felicitat-o.

„Am văzut că avem ceva de mers și am zis să-mi ocup cu ceva timpul. Am început să cânt și am avut și ceva spectatori, care m-au și filmat. M-am șii emoționat, mi-era dor să am și eu oamenii mei”, a povestit concurenta.

Blondina a vrut ca momentele lungi în care mergeau pe jos și admirau Cetatea din Petra să treacă mai frumos. Cel care nu a fost chiar atât de mulțumit de prestația ei a fost chiar partenerul ei de viață, care a avut o reacție pe seama căreia telespectatoriii au avut multe de comentat. La un moment dat, s-a lăsat și el prins și a început să cânte alături de ea, dar mai apoi a spus că ar trebui să meargă repede, deoarece s-au făcut destul de râs.

„Gata, Lizi, ne-am făcut destul de râs!”, i-a spus el Elizei, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.