Culiță Sterp a ajuns ușor, ușor să fie unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele. Mulți dintre fanii lui scot sume mari din buzunare, pentru ca partenerul de viață al Danielei Iliescu să meargă, să lea cânte la cele mai importante evenimente din viața lor. În urma participării sale la emisiunea Survivor România, lucrurile au început să îi meargă și mai bine și a fost chemat la tot mai multe cântări.

Chiar și în perioada de după botezul fiului său, Milan, artistul a mers la muncă, iar ziua lui de naștere l-a prins tot la un eveniment. Ceea ce înseamnă că manelistul muncește din greu pentru a-și întreține familia, dar nu regretă absolut nimic. Face totul cu pasiune și trăiește fiecare moment la maximum. Scena este a doua lui casă și radiază de fericire, când vede oamenii îi știu toate versurile și le cântă din toți plămânii, odată cu el.

Culiță Sterp câștigă bani grei

Cu toate acestea, Culiță Sterp nu câștigă bani doar din muzică. Acesta se ocupă și cu alte lucruri, iar sume frumușele îi vin și din reclamele pe care le face pe rețelele sociale. O altă sursă de venit este investirea în bursă, iar recent s-a filmat când scoate aproximativ 4000 de euro de la un bancomat.

„Vă pup dragii mei! Eu tocmai ce am ieșit de pe tranzacția de pe euro din grupul nostru. După cum vedeți am extras aici o sumă destul de mare. Sunt peste 4.000 de euro pe care i-am schimbat în lei”, a declarat Culiță Sterp, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.