Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste de dragoste ciudată, care a trecut prin multe momente grele, care i-a pus serios la încercare. Deși au divorțat în luna februarie a acestui an, cei doi au realizat că nu pot sta unul fără celălalt, după doar câteva săptămâni. Și fiica lui Petre Roman își dorea să se întoarcă în brațele sale, dar el a fost cel care a făcut primul pas și i-a demonstrat că este femeia vieții sale. 

Oana Roman, dovadă de iubire

Marius Elisei a încercat să o recucerească și a făcut tot ceea ce a știut el mai bine, pentru a o convinge. De dragul poveștii de iubire pe care au trăit-o ea a acceptat. Chiar dacă sunt din nou un cuplu, aceștia sunt divorțați din punct de vedere legal. Nu îi împiedică acest mic detaliu, iar Oana Roman îi declară partenerului său de viață iubirea, ori de câte ori are ocazia.

Recent, ea a publicat o declarație de dragoste frumoasă pentru Marius Elisei, care sigur l-a impresionat până la lacrimi. Vedeta este conștientă că au avut parte de multe probleme, de la începutul relației și până acum, dar este fericită că predomină momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

În plus, se bucură enorm că au reușit să treacă împreună peste toate și să rămână unul alături de celălalt. Familia lor este una unită, iar asta o liniștește și o mulțumește pe Oana Roman.

”Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase, dar și cu suișuri fulminante. A fost cu râs și cu plâns cu fericire și tristețe, dar per total a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și să rămânem împreună la propriu și la bine, și la greu. Nu e ușor în fiecare zi, dar familia noastră e unită și trăim adevărat și frumos. Să închinăm pentru asta! Love u @eliseimarius”, a scris Oana Roman, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.