Maia Morgenstern a făcut un anunț cu totul și cu totul neașteptat pe rețelele sociale. Se pare că îndrăgita actriță a fost nevoită să anuleze toate spectacolele, după ce s-a infectat cu COVID-19. A aflat lucrul acesta, după ce s-a testat pentru una dintre piesele sale de teatru.

Maia Morgenstern, veste tristă pentru fani

Maia Morgenstern s-a testat câteva zile la rând, iar recent urma să aibă un spectacol așa că s-a mai testat o dată, aflând cu stupoare că are coronavirus. A anulat totul și a cerut ajutorul medicului din primul moment, pentru că nu vrea să devină o povară și nu a făcut altceva decât să evite o tragedie.

Nu a vrut ca și alte persoane să treacă prin toate lucrurile prin care trece ea, așa că s-a izolat. Nu ar fi putut trăi cu ideea că partenerii ei de scenă sau de muncă ar fi ajuns să se îmbolnăvească din cauza ei. A urmat tratamentul prescris de medic și nu își dorește să facă o formă gravă a bolii, acesta fiind pentru ea și un semn de mulțumire oamenilor care au avut grijă de ea și de sănătatea sa.

”M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment. Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!”, a transmis Maia Morgenstern, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.