Ruxi a reușit să atragă toate privirile asupra sa la Bravo, ai stil, datorită ținutelor pe care le-a purtat până acum. Vedeta a făcut niște alegeri vestimentare care nu doar că au reușit să îi impresioneze pe cei de acasă, dar și pe cei trei jurați. Aceștia cred despre ea că este cea mai bună concurentă din acest sezon, o laudă pentru performanțele sale și se bucură că a acceptat provocarea de a face parte din acest show.

Ruxi, replici dure la adresa haterilor

Cele care nu sunt atât de bucuroase de felul în care se descurcă Ruxi sunt colegele sale de platou. Multe dintre ele sunt de părere că ea nu își face singură ținutele, că nu este o femeie talentată și că nu ar fi avut cum să iasă asemenea creații din mâinile sale. Cum era de așteptat, lui Ruxi nu i-au plăcut afirmațiile colegelor sale și a luat attidune.

Ruxi s-a certat în repetate rânduri cu colegele sale care au acuzat-o că ar colabora cu niște stiliști, doar că nu vrea să recunoască lucrul acesta. Viviana Sposub este de părere că rivala sa nu vrea să spună cu voce tare că are stilit, pentru a fi cu un pas înaintea lor și pentru a primi toate laudele. Fanii de pe rețelele sociale consideră că iubita lui George Burcea este doar invidioasă, pentru că ea nu are aceleași rezultate pe care le are Ruxi, deși scoate bani grei din buzunar pentru un stilist.

Pentru colegele sale care o invidiază, dar și pentru hateri, concurenta de la Bravo, ai stil a transmis un mesaj dur în mediul online.

”Oare la poor people cine era stilistul meu? Un om care arată așa pe stradă nu poate avea gusturi la haine”, a transmis Ruxi, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.